-50%

Arcos Kyoto Grönsakskniv 125mm

SKU
8421002178207

Arcos Kyoto Grönsakskniv 125mm
Smidd kniv i NITRIUM® Stainless Steel
Ergonomisk design

 Kyoto-serien från den spanska producenten Arcos erbjuder knivar med ergonomisk design och minimalistiska linjer kombinerad med överlägsen styrka och hög tolerans för slitage. Kyoto-serie är smidda i ett stycke av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. Ett svart handtag i polyoxymetylen (POM) kombinerat med knivens metall ger kniven ett mjukt, ergonomisk och elegant utseende. Knivarna tål att maskindiskas.

Reapris 425,00 kr Ordinarie pris 849,00 kr
I lager

Arcos Kyoto Grönsakskniv 125mm

 

Den spanska producenten Arcos är en av värdens äldsta knivproducenter med historia för knivtillverkning så långt tillbaka som 1745. Nästan tre århundraden med utveckling av knivar har gjort Arcos till en ledande internationell aktör inom knivar, bestick och köksredskap. Från sina fabriker i Albacete produserar Arcos dagligen ca 70.000 enheter fördelat på 600 knivmodeller. Knivarnas blad tillverkas av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa.

 

Kyoto-serien erbjuder knivar med ergonomisk design och minimalistiska linjer kombinerad med överlägsen styrka och hög tolerans för slitage. Kyoto-serien är smidda i ett stycke av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. Ett svart handtag i polyoxymetylen (POM) kombinerat med knivens metall ger kniven ett mjukt, ergonomisk och elegant utseende. Knivarna tål att maskindiskas.

Mer information
Tillverkare Arcos
Kärnstål X20Cr13
Bladlängd 13 cm
Skriv recension
Du tittar på:Arcos Kyoto Grönsakskniv 125mm