Om Knifeo.com

Knifeo.com ägs och drivs av företaget Knifeo AB, Åsklostervägen 53, 432 96 Åskloster - Org.nr: 559004-3849

Thomas Wigen Sjobacken KnifeoHej och tack för att du besöker Knifeo.com. Mitt namn är Thomas Wigen Sjöbacken och jag är ägare till denna knivbutik. Tillsammans med mina partners etablerade vi detta bolag 2015 med en ambition om att bygga marknadens bästa specialbutik för köksknivar. Från vårt kontor och lager i vackra Varberg hoppas vi att kunna erbjuda våra kunder i Sverige, Danmark och Norge en personlig service och ett attraktivt sortiment för proffs och matintresserade konsumenter. 

Köket är hjärtat i hemmet!

Har du någonsin stannat och undrat varför familj och vänner alla tenderar att samlas i köket? Under de senaste decennierna har rummet som i utgångspunkten designades för att förbereda och laga mat långsamt förvandlats till epicentrum i hemmet. Dagens moderna kök är en inspirerande plats som inte bara ger en måltid, men också en komplett upplevelse för familj och vänner. Köket är ett rum fylld med energi, dofter, konsistens och möten mellan människor.

I centrum av denna köksglädje står matlagningen där kökskniven är det viktigaste verktyget. Man brukar säga att bra verktyg är halva jobbet och därför tycker vi att alla som gillar att laga mat skall ha goda knivar hemma. Hos Knifeo finner du köksknivar från kända europeiska och japanska knivtillverkare som är kända för sitt goda hantverk.

Tack för att du blir med på vår resa. - Hoppas du får en trevlig handel!

Knifeo AB äger även butikerna Vassaknivar.se och Stasher.se

Thomas Wigen Sjöbacken
Knifeo AB