Miyabi Knivar

Miyabi Knivar

Miyabi knivar

Miyabi är en japansk knivtillverkare som gör knivar i världsklass. Namnet Miyabi betyder elegans och förfining, och detta är en mycket passande beskrivning av deras produkter. Miyabis knivar har en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden och skärpan är enastående på grund av den så kallade Honbazuke-slipningen, en handslipnings metod som ger knivarna den legendariska "Katana-edge”. Miyabis fabrik är lokaliserad i knivstaden Seki, Japan, och är ägd av den världsledande knivtillverkaren Zwilling J.A. Henckels. I Miyabis fabriker tillverkas i tillägg till Miyabi-knivarna även Zwillings mest exklusiva knivkollektioner. Alla knivar som produceras i Miyabis fabriker representerar den högsta kvalitén och den mest avancerade teknologin tillgänglig i världen idag.

Sveriges största utval av Miyabi knivar

Hos Knifeo.com hittar du samtliga Miyabi-knivar som finns tillgängelig i den nordiska marknaden och vi har även många olika kombinationserbjudanden som bara finns hos oss. Alla knivar finns normalt på eget lager i Sverige, och vi skickar varorna samma dag eller dagen efter beroende på när på dygnet du beställar. Vi har fri frakt och 120 dagars ångerrätt på alla Miyabi knivar. 

Klicka in på önskad knivserie, eller scrolla ned för komplett knivsortiment från Miyabi:

miyabi 5000mcd 67 black knivarmiyabi 5000mcd knivarmiyabi 6000mct knivarmiyabi 7000d knivarmiyabi 5000fcd knivarmiyabi 5000dp knivarmiyabi 600d knivarmiyabi 4000fc knivarmiyabi knivslip knivblock skärbräda