Wüsthof Epicure Knivar

wusthof epicure knivar

Epicure - En ny knivserie från Wüsthof

De nya Epicure-knivarna från Wüsthof är en serie köksredskap lagat för att möta alla utmaningar som måste behärskas i köket. I denna knivserie har Wüsthof kombinerat de två stora filosofier inom knivar: effektiviteten och lättheten hos japanska knivar i kombination med tysk kvalitet och säkerhet. I utvecklingen av denna knivserie har tankan varit att reducera allt onödigt och optimera det som behövs.

Balans, Hållbarhet och Precision

Det speciella handtaget, som är brett på framsidan och avsmalnande på baksidan, har en profil anpassad till handens naturliga rörelse. Detta resulterar i ett idealiskt greppläge. De breda knivbladen ger större vikt åt bladet och fungerar tydligt mer effektivt. Den brede ytan säkerställer större kontroll vid användning och du kan enkelt flytta maten till grytan. Den innovativa bolstergeometrin och den breda bladformen gör att vikten koncentreras i mitten av kniven. Knivbladet rör sig med en jämn balans naturligt runt detta tyngdpunkt, vilket garanterar smidig och enkel användning. Handtaget är gjord i en blandning av trä och harpiks, och kombinerar den trevliga känslan av trä med plastens robusta och hygieniska egenskaper, och sätter samtidigt ett hållbart tecken på miljön med utsläppsfri tillverkning.

epicure ideal focal point

Komplett Epicure sortiment hos Knifeo

Hos Knifeo.com hittar du det kompletta Epicure-sortimentet pluss några olika knivset och kombinationserbjudanden som du endast får hos oss.

Filter  
Tillverkare  
Kärnstål  
Hårdhet HRC  
Pris  
Bladlängd  
Bladmaterial  
Typ av slipning  
Etikett  
Visa som Rutnät Lista

13 artiklar

per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

13 artiklar

per sida
Fallande ordning