Wüsthof Crafter Kockkniv 20 cm

  • 1 395 kr

Den klassiska trippelnitade kockkniven från Wüsthof är en av världens mest sålda köksknivar och för många en definitionen av vad som är en kockkniv. Nu finns de

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Wüsthof

Den klassiska trippelnitade kockkniven från Wüsthof är en av världens mest sålda köksknivar och för många en definitionen av vad som är en kockkniv. Nu finns denna klassiska kniv också med ett rustikt trähandtag i rökt ek och mässingnitar.

Kockkniven är arbetshästen i köket och den kniv som används oftast. En oumbärlig allsidig kökskniv som kan användas för att hugga, skära, skiva och tärna. På grund av sin vikt och balans är den också perfekt för tungt arbete som att skära tjockare grönsaker och kött.

Kvalitet kommer först, och med 55 tillverkningssteg och 20 kompromisslösa kvalitetskontroller blir varje kniv perfekt tillverkat. Knivbladet är smidda från en bit 1.4116 Chrome Molybdenum Vanadium stål (X50CrMoV15) härdat till hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 14 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa.