Spyderco Sharpmaker Slipsystem

Nyckeln till att återställa dina knivar med en vass ägg är att avlägsna stål vid äggen med en konsekvent vinkel mellan bladet och stenen. Spydercos Tri-Angle Sharpmaker avmystifierar denna hemlighet och gör det möjligt för någon att effektivt skärpa en kniv med bara några minuters övning.

Den slitstarka basen i ABS-plast innehåller hål för exakt slipvinkel vid 30 ° (15 ° per sida) eller 40 ° (20 ° per sida). Du behöver endast koncentrera dig om att hålla kniven rakt vertikalt medan du drar kniven längs stenarna; superenkelt. För tandade blad, använd de rundade kanterna av stenarna och ett något lösare grepp och slip kniven tand för tand.

De olika delarna till Spyderco Sharpmaker:

Sharpmaker-systemet innehåller två uppsättningar keramiska stenar: ett par medium grit (bruna) stenar för att avverka stål och ett par fina (vita) stenar för att sätta skärpan. Två skyddsstavar av mässing skyddar dina händer när du sliper. Slipstavar och skyddsstavar förvaras praktiskt i plastbasen när du inte använder den.

Varje Tri-Angle Sharpmaker kommer komplett med en detaljerad instruktionsbok och DVD som guidar dig steg för steg igenom processen med hur du sliper knivar, saxar, syl och andra verktyg.

Komplett urval av slipsystem på Knifeo.com

Att använda ett slipsystem med kontrollerat slipvinkel är det enklaste sättet att få ett bra slipresultat utan att behöva store förkunnskaper om slipteknik. Spyderco Sharpmaker är bara ett av flera slika system som du hittar på Knifeo.com. Sharpmaker är ett enkelt och smidigt system som går snabbt och enkelt att komma igång och det är även enkelt att ha med i reseveskan. Är du nyfiken på våra andra slipsystem för kontrollerat slipvinkel kan du även kolla in Lansky Sharpeners och Wicked Edge Sharpeners.