Chroma

Chroma Type 301 by F.A.Porsche

Chroma Type 301 är en serie köksknivar med svårslagen design. Det tog F.A. Porsche Design fyra år att, i samarbete med professionella kockar, utveckla den ergonomiska designen – bl.a. med det platta handtaget som sitter som en smäck i handflatan. Bladet och skaftet är integrerade i varandra. Metallpärlan på vardera sida av kniven markerar var skaftet slutar och ger dig dessutom ett suveränt tumme-/pekfingergrepp. Bladet är av type 301 japanskt stål, mer känd som knivstålet AUS-6 knivstål med en hårdhet på 59 HRC. Bladets slipvinkel är 15 grader, vilket resulterar i en extremt vass kniv. Bladet och stålskaftet är integrerade i varandra. Metallpärlan på vardera sida av kniven markerar var skaftet slutar och ger dig dessutom ett suveränt tumme-/pekfingergrepp. En speciell slipmetod används för att slipa knivarna på fabrik så att knivarna förblir skarp längre och blir lättare att slipa.

Komplett utbud av Porsche-knivar

Hos Knifeo.com hittar du det kompletta utbud tillgänglig i den svenska marknaden av Chroma Type-301 knivar. Knivarna skickas från eget svensk lager inom 24 timmar med undantag för några utvalda beställningsvaror. Se gärna våra prisvärda knivset med två, tre eller fyra knivar. Perfekt för dig som skall börja på din nya knivuppsättning eller till dig som vill ge en fin gåva. Alla knivar oavsett om du köper set eller lösa knivar kommer levererat i en snygg presentförpackning i trä.

F.A. Porsche har designat knivarna Type 301 för dem som vill ha något speciellt, och knivarna har redan vunnit flera designpriser över hela världen. Men den största komplimangen för knivserien är de många professionella användare över hela världen.