Wüsthof Ikon Knivset i Ask 9 delar

  • 17 995 kr

Wüsthof Ikon Knivset i Ask 9 delar - 1090570901Detta knivset består av:- Wüsthof Ikon Kockkniv 20cm- Wüsthof Ikon Filekniv 16cm- Wüsthof Ikon Skalkniv 9cm- Wüst

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Wüsthof

Wüsthof Ikon Knivset i Ask 9 delar - 1090570901

Detta knivset består av:

- Wüsthof Ikon Kockkniv 20cm
- Wüsthof Ikon Filekniv 16cm
- Wüsthof Ikon Skalkniv 9cm
- Wüsthof Ikon Tomatkniv / Korvkniv 14cm
- Wüsthof Ikon Santoku
- Wüsthof Ikon Brödkniv 20cm
- Wüsthof Ikon Tournierkniv 7cm
- Wüsthof Ikon Stekgaffel 16cm
- Wüsthof Ikon Brynstål 26cm

Köksknivarna i Ikon-serien är juvelen i kollektionen till den tyska producenten Wüsthof från Solingen. Här får du en välbalanserad kvalitetskniv gjutet i ett stycke specialtempererat rostfritt kolstål (X50CrMoV15) som är härdat till en hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 14 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa. Ett trippelnitad ergonomisk handtag med specialdesignat bolster ger perfekt komfort och kontroll. En snygg design som ser bra ut på köket. Handtaget är gjord av grenadilla trä (African Blackwood), som är ett av de hårdaste träslag i världen. Som en följd av grenadillaens extrema densitet, minimala porositet och höga innehåll av kåda, är handtaget i hög grad okänslig för fukt. 

Wüsthof knivar är bland de mest välkända och betrodda i kökskniv-världen. Redan i 1814 grundades detta bolag i tyska Solingen av Abraham Wüsthof, och företaget har sedan dess varit i familjens äga och styrs idag av sjunde generationen Wüsthof. Produktionen är förlagd till tre olika fabriker i Solingen som är känd under smeknamnet "The City of Blades", och fabrikerna producerar samlat 1,7 miljoner knivar varje år. Wüsthof är erkänd världen över som en specialist på premium knivar och är officiell partner till det tyska och japanska kocklandslaget. Detta är varumärket för dig som är mån om hög kvalitet och lång hållbarhet!

Beställningsvara
Normalt 5 - 8 leveransdagar