Satake Gjutjärnspanna 22 cm

  • 649 kr

Upptäck Satake Gjutjärnspannas hållbarhet och prestanda. 4 mm gjutjärn, mattemaljerad yta och rostfri handtag ger perfekta resultat! #kökskamrat #matlagning #hå

Tillgänglig för beställning
Leverantör: Satake

Upptäck hållbarheten och överlägsna prestandan hos Satake Gjutjärnspanna, en pålitlig kökskamrat som kommer att vara med dig genom hela livet när den sköts med omsorg. Med dess utsökta mattemaljerade yta garanterar denna panna perfekta resultat och gör matlagningen till en fröjd. Dess rengöringsvänliga egenskaper och motståndskraft mot rost gör den till en oumbärlig del av ditt kök.

Satake Gjutjärnspanna är tillverkad av högkvalitativt 4 mm gjutjärn, vilket säkerställer en jämn och effektiv värmefördelning för perfekt stekning varje gång. Den mattemaljerade ytan förbättrar pannans användarvänlighet och rengöringsegenskaper, och tack vare dess tåliga konstruktion behöver du inte oroa dig för rostangrepp.

Med ett ergonomiskt handtag i rostfritt stål erbjuder pannan ett stabilt grepp för enklare hantering. Dessutom har den ett extra handtag som ytterligare underlättar hanteringen av pannan. Det rostar inte lika lätt som andra gjutjärnspannor och tål diskmedel, vilket gör rengöringsprocessen till en lek.

Satake Gjutjärnspanna fungerar utmärkt på alla värmekällor och tål höga temperaturer utan att påverka dess prestanda eller hållbarhet. Du kan tryggt använda den på spisar, ugnar och andra värmekällor med förtroende.

För att säkerställa den långvariga prestandan hos din Satake Gjutjärnspanna, följ dessa enkla skötselråd. Innan första användning, diska och torka pannan ordentligt och smörj in den med lite matolja för att skydda ytan. Undvik att hetta upp pannan när den är tom för att förhindra eventuella skador.

Använd gärna redskap av trä, men om du använder metallspatel eller stekspade, var försiktig, särskilt om du nyligen har infettat pannan. Undvik att förvara mat i gjutjärnspannan, då detta kan skada både pannan och maten.

När det är dags att rengöra pannan, vänta tills den har svalnat och rengör den med hett vatten. Om det behövs kan du använda lite diskmedel och en borste. Om matrester fastnar hårt, skölj med lite salt och rapsolja, och borsta rent. Undvik att blötlägga gjutjärnspannan, då detta kan skada ytan.

Efter rengöring, torka pannan noga med en trasa eller pappershandduk. Repor och färgförändringar påverkar inte pannans prestanda. För att undvika fukt när du staplar flera pannor, lägg ett lager hushållspapper mellan dem för att skydda stekytan.

Om du märker någon rost på pannan, gå igenom den första diskningen och infettningen så blir den så gott som ny igen.

Med Satake Gjutjärnspanna kan du lita på att du har en pålitlig partner i köket som kommer att leverera exceptionella resultat, år efter år. Utforska matlagningens möjligheter med denna hållbara och mångsidiga gjutjärnspanna och skapa minnesvärda måltider för dig själv och dina nära och kära.

Vikt 1,54 kg
Mått: Ø 22 cm