Satake Stekpanna Kolstål 24 cm

  • 749 kr

Satake hamrade kolstålspanna är den ultimata stekpannan för alla dina kulinariska äventyr! Tillverkad av slitstarkt 2 mm kolstål, tål den höga temperaturer och

Tillgänglig för beställning
Leverantör: Satake

Satake hamrade kolstålspanna är den ultimata stekpannan som kommer att följa dig genom livets alla kulinariska äventyr – och längre! Tillverkad av slitstarkt 2 mm kolstål, kombinerar denna panna elegans med pålitlig hållbarhet. Med rätt skötsel blir den din trogna kökspartner för livet.

Enastående egenskaper gör Satake kolstålspanna till ett oumbärligt verktyg för alla dina kulinariska kreationer. Den förbehandlade ytan eliminerar behovet av inbränning och ger dig omedelbar användning. Upplev den perfekta stekytan när du tillagar grönsaker, fisk och kött – allt får en gyllene och lockande konsistens. Kolstålet tål höga temperaturer, upp till 250°C, vilket gör den idealisk för användning på alla värmekällor, inklusive induktion och i ugn.

Med sin liknande kvaliteter som gjutjärn, men med en betydligt lättare vikt, är Satake kolstålspanna en dröm att arbeta med. Dess tunna profil ger flexibilitet när den värms upp och kyls av, vilket ger pannan en naturlig rörlighet utan att kompromissa med dess fantastiska prestanda.

Och låt oss inte glömma det eleganta handtaget i rostfritt stål, som ger både stil och funktion till denna stekpanna. Med en lagom diameter på 24 cm ger den dig gott om utrymme att utforska kulinariska kreationer i din matlagningsresa.

Satake Kolstålspanna är färdiginbränd och redo att användas efter en snabb diskning. Koka upp vatten och låt det koka i några minuter, disk sedan ur pannan med en svamp och lite diskmedel. Skölj och torka väl, och du är redo att kasta dig in i kokkonsten. Och ju mer du använder pannan, desto bättre blir dess naturliga nonstick-funktion, så du kan se fram emot ännu smidigare matlagning i framtiden.

För att vårda din Satake kolstålspanna på bästa sätt, undvik att låta den ligga i blöt, och handrengör den i varmt vatten direkt efter användning. Den lätta brunaktiga färgen och flammiga mönstret på botten är normalt och påverkar inte pannans prestanda.

När du behöver en noggrannare rengöring med diskmedel, se till att bränna in pannan efteråt. Smörj in pannan med ett tunt lager rapsolja eller linfröolja och hetta upp gradvis till rykande het. Låt den sedan svalna och torka med hushållspapper. Denna process skadar inte pannan, och den naturliga nonstick-funktionen återställs.

Tänk på att undvika användning av Satake kolstålspanna för produkter med hög syra, då detta kan påverka pannans naturliga skyddslager. Använd inte heller boost-effekten på induktionshällen för att hettas upp pannan snabbare, och häll aldrig kallt vatten i en varm panna. Dessutom rekommenderas inte diskmaskin för rengöring av pannan.

Kulinariska mästerverk kräver de bästa redskapen, och Satake hamrad kolstålspanna levererar precis det. Upplev enastående stekresultat och låt pannan bli en oumbärlig del av ditt kök. Utforska en värld av smaker och kreativitet med Satake kolstålspanna, och njut av en kvalitetspanna som kommer att förgylla dina matlagningsstunder livet ut.