Wüsthof Classic Ikon Superslicer 26 cm

  • 1 695 kr

Superslicer 26cm från Wüsthof Classic Ikon serie är en riktigt professionell kniv som kommer att göra skärning och skivning så förvånansvärt lätt.

Tillgänglig för beställning
Leverantör: Wüsthof

Superslicer 26cm från Wüsthof Classic Ikon serie är en riktigt professionell kniv som kommer att göra skärning och skivning så förvånansvärt lätt. Perfekt till stora bröd, kakbotten och julskinkan.

Classic Ikon knivarna kombinerar perfekt ergonomi, excellent balans och optimal skärpa med ett tidlöst design. Ett bra verktyg för varje hemmakock och professionell. Knivbladet är smidd från en bit 1.4116 Chrome Molybdenum Vanadium stål (X50CrMoV15) härdat till hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 14 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa. Ett trippelnitad ergonomisk handtag i ett hållbart POM-material med specialdesignat bolster ger perfekt komfort och kontroll samt säkrar lång hållbarhet och hygienisk användning. Kniven är NSF-certifierad för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet i profesionella kök.

Beställningsvara
Normalt 5 - 8 leveransdagar