Wusthof Classic Knivset 3 delar (Kockkniv/Skalkniv/Förskärare)

  • 2 349 kr

Knivset i Wüsthof Classic serie med skalkniv 9 cm, trancherkniv 20 cm och kockkniv 20 cm. Et perfekt startset med tre användbara knivar.

Tillgänglig för beställning
Leverantör: Wüsthof

Knivset i Wüsthof Classic serie med skalkniv 9 cm, trancherkniv 20 cm och kockkniv 20 cm. Et perfekt startset med tre användbara knivar. Den lilla skalkniven används för att skära och rengöra grönsaker samt att hacka lök och örter. Den stora kockkniven är kökets arbetshäst, en oumbärlig allsidig kniv som används för att hugga, skära, skiva och tärna de flesta råvaror. Trancherkniven är specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk.

Med ett utval av ca 70 olika bladformer från 7 till 36 cm är Wüsthof Classic den bredste knivserie tillgänglig. Serien sticker ut på grund av dess distinkta design och användarvänlighet som gör knivarna till det rätta verktyget för varje hemmakock och professionell. 

Kvalitet kommer först, och med 55 tillverkningssteg och 20 kompromisslösa kvalitetskontroller blir varje kniv perfekt tillverkat. Knivbladet är smidda från en bit 1.4116 Chrome Molybdenum Vanadium stål (X50CrMoV15) härdat till hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 14 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa. Ett trippelnitad handtag i hygieniskt POM-material (Polypropylene) säkrar lång hållbarhet och hygienisk användning. Kniven är NSF-certifierad och godkänd för användning i profesionella kök.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar