Arcos Riviera Kockkniv 20 cm

  • 599 kr

En bra kockkniv är hörnstenen i din knivuppsätting och en måste-kniv i varje kök. Knniven används för att hacka, skära och tärna alla typer av råvaror.


Tillgänglig för beställning
Leverantör: Arcos

Serien Riviera med svarta handtag och Riviera Blanc med vita handtag kombinerar en intelligent design med komfort och användarvänlighet. En bra kockkniv är hörnstenen i din knivuppsätting och en måste-kniv i varje kök. Den beskrivs ofta som kökets manuella foodprocessor, och används för att hacka, skära och tärna alla typer av råvaror.

Knivarnas blad är tillverkat av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. De ergonomiska handtagen gjorda av polyoxymetylen (POM) och rostfria nitar är mycket motståndskraftig mot slag, lösningsmedel och temperaturer.

Kniverna är NSF-certifierad för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet. Handtagen är behandlade med det antibakteriella systemet Bactiproof Silver vilket minskar förekomsten av bakterier, svamp och mögel med 99,9%.

10 års garanti mot material- och produktionsfel.

Välj mellan två olika färger på handtaget: Svart eller vit

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar