Arcos Riviera Santoku

  • 489 kr

Santokukniven är en kniv med många användingsområden, men särskilt lämplig för arbete med grönsaker.Tillgänglig för beställning
Leverantör: Arcos

Serien Riviera med svarta handtag, Riviera Blanc med vita handtag och Riviera Rose med rosa handtag kombinerar en intelligent design med komfort och användarvänlighet. Santokukniven är en kniv med många användingsområden, men särskilt lämplig för arbete med grönsaker. Bladet har en såkallad olivslipning, eller culterslipning som det också kallas, som gör att det du skär inte skall fastna på kniven.

Knivarnas blad är tillverkat av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. De ergonomiska handtagen gjorda av polyoxymetylen (POM) och rostfria nitar är mycket motståndskraftig mot slag, lösningsmedel och temperaturer.

Kniverna är NSF-certifierad för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet. Handtagen är behandlade med det antibakteriella systemet Bactiproof Silver vilket minskar förekomsten av bakterier, svamp och mögel med 99,9%.

10 års garanti mot material- och produktionsfel.

Välj mellan tre olika färger på handtaget: Svart, Vit eller Rosa.
Lilla Santokukniven på 14 cm finns endast i svart.