Sabatier K Allkniv Kolstål 15 cm

  • 579 kr

Allkniv 15 cm från den klassiska franska knivtillverkaren Sabatier. Allkniv används till att hacka och skära mindre föremål, putsa kött och garnera.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Sabatier k

Allkniv 15 cm från den klassiska franska knivtillverkaren Sabatier. Allkniv är en användbar kniv som används till att hacka och skära mindre föremål, putsa kött och garnera.

Sabatier är ett av europas mest kända knivmärke och just denna serien, Sabatier K, anses vara ett av de två originala Sabatier-tillverkarna. Kniven är smitt för hand ur ett stycke 6166 kolstål med en hårdhet på 54-56 HRC. I handen känns kniven väldigt robust och stabil och handtaget är av en design som är framprövad till perfektion.

Detta är modellen i kolstål. Samma kniv finns också i rostfritt stål i vår butik.

Observera: Dessa knivar är producerade av högkvalitativt kolstål. Kolstålet vill med tiden bli matt och få en patina, vilket är bevis på äkta kolstål. Patinan kommer inte att påverka bladets egenskaper. För bäst resultat skall kniven handdiskas och direkt torkas helt torra. Kniven får absolut inte maskindiskas! Om kniven inte sköts rätt kommer den att rosta. Använd gärna kameliolja för att skydda kniven mot fukt samt för att lösa upp eventuella korrosionsangrepp.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar