Satake Tekanna Oval

  • 699 kr

Njut av en tidlös teupplevelse med Satake Tekanna Oval! En oval, vacker tekanna i gjutjärn emaljerad för överlägsen kvalitet och hållbarhet. Droppfri hällpip oc

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Satake

Njut av en tidlös teupplevelse med Satake Tekanna Oval – en oval, vacker tekanna tillverkad av gjutjärn som kommer att förgylla varje tebjudning med sin unika form och mönster. Denna eleganta tekanna är ett konstverk i sig och ger en touch av skönhet till ditt tebord. Järnet i kannan renas noggrant i samband med gjutningen för att säkerställa dess överlägsna kvalitet och hållbarhet.

Tekannans insida är försedd med en skyddande emaljering, vilket gör den rostfri och enkel att rengöra. Du behöver inte oroa dig för att teet ska påverkas av metallsmak, tack vare den omsorgsfulla emaljeringsprocessen.

Satake Tekanna Oval är inte bara vacker utan även funktionell. Dess droppfria hällpip garanterar en felfri hällning varje gång du serverar te. Dessutom ingår en specialanpassad tesil i varje Satake tekanna, vilket gör det enkelt att brygga ditt te på ett perfekt sätt.

För att uppnå den bästa smaken, rekommenderar vi att du förvärmer tekannan genom att hälla varmt vatten, helst kokande, i kannan. Låt det stå en stund och häll sedan ut vattnet innan du brygger ditt te. Fyll tesilen med din favorit teblandning, häll i kokande vatten och låt teet dra i några minuter för att få fram de finaste smakerna. Vi vill poängtera vikten av att aldrig koka tevattnet direkt i tekannan på en kokplatta, för att undvika eventuell skada på emaljeringen inuti kannan.

Satake Tekanna Oval är tillverkad av robust gjutjärn och rymmer generösa 1,2 liter te, vilket gör den perfekt för att dela en kopp te med vänner eller familj. Den tidlösa svarta färgen ger en sofistikerad känsla som passar in i alla miljöer.

Känn dig inspirerad av den rika historien bakom Satake tekannor. Denna typ av tekanna har en lång tradition, med sina rötter i Kina och dess hantverk som spreds sig till Japan och blev en del av den fina kulturen. Tekannorna ses traditionellt som symboler för skönhet, kvalitet och styrka och nu kan du också bli en del av denna ädla tradition med din egen Satake Tekanna Oval.

Ge ditt tebord en touch av elegans och funktionalitet med Satake Tekanna Oval – en perfekt kombination av skönhet och användbarhet. Upplev konsten att brygga te på ett nytt sätt och skapa minnesvärda stunder vid varje tebjudning. Välkommen till en värld av te och tradition med Satake tekannor!