Satake Tekanna Rund 1,8 l

  • 999 kr

Upptäck den tidlösa skönheten och elegansen hos Satake Tekanna Rund – en rund, vacker tekanna tillverkad av gjutjärn som kommer att lysa upp varje tebjudnin

Tillgänglig för beställning
Leverantör: Satake

Upptäck den tidlösa skönheten och elegansen hos Satake Tekanna Rund – en rund, vacker tekanna tillverkad av gjutjärn som kommer att lysa upp varje tebjudning med sin unika form och mönster. Denna tekanna är inte bara en prydnad för ögat, utan även ett mästerverk av hantverk. Järnet i kannan renas noggrant i samband med gjutningen, vilket garanterar en högkvalitativ produkt som varar länge.

En av de mest påtagliga egenskaperna hos Satake Tekanna Rund är dess droppfria hällpip. Du kan nu njuta av din teupplevelse utan att oroa dig för små spill som kan förstöra stunden. Dessutom ingår en specialanpassad tesil i varje Satake tekanna. Tesilen är utformad för att passa perfekt till modellen och säkerställer enkelt och bekvämt tebryggande varje gång.

För att säkerställa den bästa smaken och en lång livslängd för din tekanna, rekommenderar vi att du följer några enkla användningstips. Innan du brygger te, värm upp tekannan genom att hälla i varmt vatten, helst kokande. Låt stå en stund och häll sedan ut vattnet. Därefter kan du lägga din favoritteblandning i den emaljerade tesilen och hälla i kokande vatten. Låt teet dra några minuter för att ge dig den perfekta smaken. Vi vill understryka vikten av att undvika att koka tevattnet direkt i tekannan på en kokplatta, för att undvika eventuella skador på emaljeringen på insidan av kannan.

Satake Tekanna Rund är tillverkad av robust gjutjärn och är emaljerad på insidan för att skydda den mot rost och underlätta rengöringen. Med en rymd på 1,8 liter finns det gott om plats för att servera te till både dig själv och dina gäster. Den eleganta svarta färgen ger en tidlös touch som passar in i alla hem.

En intressant kuriositet är att den här typen av tekanna har en lång historia, med ursprung i Kina och spreds sig sedan till Japan där det blev en del av den fina kulturen. Kannorna symboliserar traditionellt skönhet, kvalitet och styrka, och med din egen Satake Tekanna Rund kan du vara en del av denna rika tradition.

Sammanfattningsvis är Satake Tekanna Rund den perfekta kombinationen av skönhet, funktionalitet och tradition. Ge dig själv eller någon annan en tidlös gåva som kommer att förbättra tebjudningar och skapa minnesvärda stunder i många år framöver.