Miyabi Artisan 6000MCT Gyutoh Kockkniv

  • 1 895 kr

En japansk gyutoh kockkniv i hamrat design. En bra kockkniv är hörnstenen i din knivuppsätting och en måste-kniv i varje kök.


Tillgänglig för beställning
Leverantör: Miyabi

En japansk gyutoh kockkniv i hamrat design. En bra kockkniv är hörnstenen i din knivuppsätting och en måste-kniv i varje kök. Den beskrivs ofta som kökets manuella foodprocessor, och används för att hacka, skära och tärna alla typer av råvaror. Bladet är konvext för att kniven enkelt ska kunna "vaggas" mot skärbrädan med ett minimum av kraft.

Denna kockkniv har ett 3-lags knivblad med kärna av hårt MC63 (förädlat SG2 stål) Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC täckt med 2 lager (Tsuchime) hamrat rostfritt stål som ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipat enligt Honbazuke metoden, en handslipnings metod som ger knivarna den legendariska "Katana-edge”.

Ett snyggt ergonomiskt vackert handtaget i slitstarkt, lättskött cocobollo pakkaträ dekorerat med en mosaiknit, röda och mässingfärgade mellanstycken och ett dekorativt slutstållock.

Livstidsgaranti på material och produktionsfel.

Tillverkas i Seki, Japan.

Välj mellan tre olika storlekar: 16 cm, 20 cm eller 24 cm knivblad.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar