Miyabi Artisan 6000MCT Shotoh Grönsakskniv

  • 1 395 kr

En japansk shotoh skalkniv/allkniv i hamrat design. Används till precisionsarbeten som skalning, skivning och dekorering.


Tillgänglig för beställning
Leverantör: Miyabi

En japansk shotoh skalkniv/allkniv i hamrat design. Dessa grönsaksknivar finns i tre olika varianter och används till precisionsarbeten som skalning, skivning och dekorering. Den största modellen med 14 cm blad har högre blad än andra allknivar vilket gör att fingrarna inte slår i skärbrädan när du jobbar.

Denna skalkniv har ett 3-lags knivblad med kärna av hårt MC63 (förädlat SG2 stål) Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC täckt med 2 lager (Tsuchime) hamrat rostfritt stål som ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipat enligt Honbazuke metoden, en handslipnings metod som ger knivarna den legendariska "Katana-edge”.

Ett snyggt ergonomiskt vackert handtaget i slitstarkt, lättskött cocobollo pakkaträ dekorerat med en mosaiknit, röda och mässingfärgade mellanstycken och ett dekorativt slutstållock.

Livstidsgaranti på material och produktionsfel.

Tillverkas i Seki, Japan.

Välj mellan tre olika storlekar: 9 cm, 13 cm eller 14 cm knivblad.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar