Wüsthof Classic Brödkniv/Deli Kniv 20 cm

  • 1 249 kr

Kniven för alla typar smörgåsar och sandwichar. Den tandade kniven skär genom kött utan att skada det och bröd utan att komprimera det.

Tillgänglig för beställning
Leverantör: Wüsthof

Kniven för alla typar smörgåsar och sandwichar. Den tandade kniven skär genom kött utan att skada det, bröd utan att komprimera det och tomater utan att förstöra dem. Det vinklade bladet tvingar handen att vara längre bort från skrärbrädan, vilket gör det möjlig att sjära genom tjockare mat.

Med ett utval av ca 70 olika bladformer från 7 till 36 cm är Wüsthof Classic den bredste knivserie tillgänglig. Serien sticker ut på grund av dess distinkta design och användarvänlighet som gör knivarna till det rätta verktyget för varje hemmakock och professionell. 

Kvalitet kommer först, och med 55 tillverkningssteg och 20 kompromisslösa kvalitetskontroller blir varje kniv perfekt tillverkat. Knivbladet är smidda från en bit 1.4116 Chrome Molybdenum Vanadium stål (X50CrMoV15) härdat till hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 14 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa. Ett trippelnitad handtag i hygieniskt POM-material (Polypropylene) säkrar lång hållbarhet och hygienisk användning. Kniven är NSF-certifierad och godkänd för användning i profesionella kök.